Falkenbergs Golfklubb

Adress: Golfvägen, 311 72 Falkenberg Datum: Måndag 10 maj 2010 - tisdag 4 sep 2018 Visa karta

Adress: Golfvägen, 311 72 Falkenberg

Falkenbergs GK är en av Sveriges bästa golfklubbar.

Falkenbergs GK rankas som nummer ett i Falkenberg och nummer två i Halland samt på plats 33 i Sverige i Golf Digest senaste ranking. Det betyder att vi rankas före över 90% av Sveriges golfklubbar.

Show more

Boka nu - välj startdatum och produkt

Totalt pris

Om denna aktivitet

Hotell & Pensionat

Grand Hotel

Avstånd: 4,9 km
Grand Hotel är med sitt underbara läge vid Ätran, mitt i centrala Falkenberg, det perfekta alternativet för dig som söker hotell, konferens eller nöje. Grand är ett klassiskt stadshotell med nyrenoverade rum och konferenslokaler.
Hotell & Pensionat

Falkenberg Strandbad

Avstånd: 4,6 km
Alldeles nere vid stranden på Skrea Strand ligger Falkenberg Strandbad som går att betrakta överallt ifrån den långsträckta stranden. Sola och njut en vacker vår- och sommardag eller känn vindarna och havets krafter under hösten och vintern. Varje årstid har sin speciella charm på detta fantastiska hotell. Från och med 1 februari är Falkenberg Strandbad ett kontantfritt hotell. Snabbt, säkert och enkelt.
Bed & Breakfast

Bergastugan i Skrea

Avstånd: 1,8 km
Familjen Andersson-Lundin hälsar Er välkomna till Bergastugan i Skrea! Bergastugan ligger i Skrea samhälle, 6 km söder om Falkenberg, i naturskön och lugn miljö, nära hav, skog, cykelled och golfbana. I priset ingår sänglinne, handduk, trådlöst internet och slutstädning. Frukost kan bokas till. Frukosten ställs då in i kylskåpet i Bergastugans kök. Gästen tillagar sedan sin frukost på egen hand. Cyklar finns att låna under vistelsen.